Hoppa till sidans innehåll

Nyheter SSSF


Två högklassiga masstarter avslutade världscuphelgen i franska Le Grand Bornand. Fredrik Lindström var en av fyra man i startfältet som sköt fullt och det hjälpte honom fram till 14:e plats i mål, trots några tunga varv i spåret.
 
Mona Brorsson var en av två damer som lyckades skjuta fullt i dagens jaktstart i Världscupen i franska Le Grand Bornand. Tack vare den imponerande insatsen avancerade hon 11 placeringar och blev 26:a i mål.
 
Det var perfekta förhållanden i herrarnas Världscupsprint i franska Le Grand Bornand på fredagen. Fullt skytte var det som gällde för att vara med i toppen och Sebastian Samuelsson var på väg mot en plats bland de 15 främsta...
 
De svenska damerna hade det tungt i den blöta snön när Världscupen fortsatte på torsdagen med sprint i franska Le Grand Bornand.
 
Nu kompletterar Sveriges Olympiska Kommitté uttagningarna till OS 2018. Tack vare söndagens fina stafett där Herrstafettlaget placerade sig som fyra är de nu klara för OS! Sedan tidigare har SOK nominerat ett Damstafettlag och ett Mixstafettlag.
 
Världscupen fortsätter nu till Le Grand Bornand i Frankrike och IBU-Cupen rullar vidare till Obertilliach, Österrike.
 
Starka och oberäkneliga vindar gjorde söndagens stafetter i Världscupen till omväxlande och ovissa tävlingar. I herrloppet var Sverige nere på åttonde plats efter två sträckor...
 
I söndagens avslutande jaktstarter i IBU-cupen i Lenzerheide stod de svenska damerna för en imponerande laginsats när alla fem hamnade på poängplats.
 
I helgen avgjordes de första Swecuptävlingarna för säsongen på Idre fjäll, med sprint på lördagen och distanslopp på söndagen, arrangerade av Region Väst och Region Gävle/Dala.
 
Det var svåra förhållanden med snöfall och hårda vindar under lördagens jaktstarter i Världscupen.
 
IBU-tävlingarna i schweiziska Lenzerheide fortsatte under lördagen med spännande sprinttävlingar.
 
Det blev tyvärr ingen lyckad dag för de svenska åkarna i Världscupen i Hochfilzen på fredagen.
 
Elisabeth Högberg och Tobias Arwidson stod för snabbt och effektivt skytte när de blev femma i single mixed-stafetten i IBU-cupen i natursköna Lenzerheide.
 
Skidskytteförbundet har utsett följande åkare att representera Sverige:
 
Vi välkomnar IF Ski Team Skåne till skidskyttefamiljen.
 

Sponsorhuset

Sponsorhuset

Biathlon family

 

 

Logotyp Encom

 

Hallströms logotype

 

SCA

 

Logotype Diös

 

loggotyp jp industri

 

Logotype HandelsbankenLinjekonsult logga

 

vauhti

 Kaj 63

 

Ansjö loggotyp

 

INTERSPORT2-rad-300x93

 

Logotype Gehm ekonomi

 

 

 

 

Postadress:
Tullus SG - Skidskytte
Jari Olausson, Bomplansvägen 43
83541 Dvärsätt

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info