Hoppa till sidans innehåll

Gott Nytt År!

01 JAN 2020 12:29
Ordförande Jan Forsgren vill önska alla medlemmar i Tullus SG ett Gott Nytt År genom att sammanfatta åren som gått och blicka framåt!
  • Skapad: 01 JAN 2020 12:29

Gott Nytt År till alla Tullusmedlemmar

Vi lämnar ett framgångsrikt 2019 bakom oss och går in i ett nytt decennium med spännande utmaningar. Vi har de senaste åren haft en stark utveckling när det gäller såväl antalet aktiva som tränar och tävlar och de tävlingsresultat som de uppnår, bland annat i ständigt ökat antal SM-medaljer. Ekonomin har växt och vilar på en stabil grund, mycket tack vare att alla vill hjälpa till med försäljningar, vara funktionär vid VC/VM-tävlingar och egna tävlingar, städning och sponsorarbete. Tullus SG är en erkänt duktig arrangör av årliga nationella och regionala tävlingar som vi självfallet kommer att fortsätta med.

Vi ska även fortsätta att välkomna nya till Tullus SG som vill delta i vår skidskytteverksamhet. Alla ska kunna delta utifrån sina förutsättningar och ambition. De som vill nå nationell eller internationell elit ska stöttas likväl som de som vill delta för att ha kul på träningarna och träffa kompisar.

Vi ser fram emot inledningen på 2020 som börjar med jullovsträning 2/1, kvällsträningarna som återupptas efter Trettondehelgen och vår sverigecuptävling som vi arrangerar helgen 7-8/3.

Väl mött under 2020

Jan Forsgren
Ordf skidskyttesekt

Skribent: Helena Lindh
Epost: Adressen Gömd

Sponsorhuset

Sponsorhuset

Biathlon family

 

 

 

Logotyp Encom

 

 

Hallströms logotype

Logotype Diös 

 

Logga för företaget SCA

 

Linjekonsult logga

 

 

Logotype Handelsbanken

 

 

vauhti

 

Kaj 63

  

 

Logotype Gehm ekonomi

 

 

 

 

Postadress:
Tullus SG - Skidskytte
Markus Ödbring, Lottgatan 18
83144 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info