Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från RF-SISU Jämtland-Härjedalen


Jämtland-Härjedalen Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Jämtland-Härjedalen har slagits samman till RF-SISU Jämtland-Härjedalen och fått en ny gemensam webbplats.

Sammanläggning 2020 
Som ett led i effektiviseringen av den regionala verksamheten skedde en sammanläggning av distriktsidrottsförbund och SISU-distrikt till en juridisk person per distrikt den 1 januari 2020.

 

Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av Coronakrisen för andra halvåret i 2 ansökningsomgångar. Den 15 oktober-26 oktober 2020 öppnar första ansökningsomgången för kvartal 3.
 
Just nu finns en unik chans att få både en digital utbildning och ett rörelsekit (värde 5 000 kr) helt kostnadsfritt till föreningen genom årets ”Projektstöd”.
 
Ett härligt gäng ledare och spelare från den omstartade handbollsklubben förkovrade sig i om vad Strategi 2025 innebär i stort, men även funderade till kring hur dom ska jobba med detta framöver.
 

Månadens bästa - Ope IF

(2020-10-06 09:46)
Varje månad utser vi på RF-SISU Jämtland-Härjedalen ”månadens bästa”. Det kan vara en förening, en föreningsledare, ett lag eller en anställd, det gemensamma är att de är förebilder som gör bra saker i enlighet med strategi 2025.
 
Fråga, lyssna och respektera!
 
Idrottsföreningar som bedriver verksamhet för äldre (65+) har under oktober och november 2020 möjlighet att söka ett verksamhetsstöd för den målgruppen. Stödet är en engångsföreteelse och hanteras i en enda ansökningsomgång mellan 1 okt och 30 nov.
 
 
Sedan vi fick ny webbsida behöver föreningar göra omkopplingen till vår nyhetslista. Ett smidigt sätt att få uppdaterade nyheter från oss.
 
Föreningen Härjedalens Skateboardklubb fick 200 tkr från Projektstöd IF-anläggning till denna anläggning
 
Idrottsrörelsen får ytterligare 1 miljard kronor i förlängt ekonomiskt stöd på grund av corona för 2020. Det meddelade regeringspartierna tillsammans med samverkanspartierna, Centerpartiet och Liberalerna idag.
 
Den första september 2020 började Anna Ottosson Blixt sin nya tjänst som Distriktsidrottschef på RF-SISU Jämtland-Härjedalen. Vi tog chansen att intervjua henne på hennes första arbetsdag.
 

Kom och titta!

(2020-08-31 10:22)
Var uppmaningen jag fick på sms när jag satt på IFK Strömsunds kansli och jobbade förra veckan.
 
Under Rebecca Rehns sakkunniga ledning fick ledarna i föreningarna kring Tåsjödalen vässa sina kunskaper.
 
Fredagen 25 september samordnar Riksidrottsförbundet Idrottens dag med skolor över hela Sverige. Alla skolor är välkomna att delta och stå upp för alla barns rätt till rörelse.
 
Vi har träffat den ”ny gamla” ordföranden Maria Holmgren i Häggenås sportklubb för att prata om föreningens verksamhet
 
12

VI TACKAR ALLA VÅRA SPONSORER!

 

Logotyp Encom

 Hallströms logotype

Logotype Diös 

 

 

Logga för företaget SCA

Linjekonsult logga

Ica Bå center

 

 

Logotype Handelsbanken

 

vauhti

 

Kaj 63

 

Logotype Gehm ekonomi

 

 

Välj Tullus SG nästa gång du
spelar på Svenska spel

Sponsorhuset
Du och Tullus SG får pengar tillbaka på dina nätköp.
Handla genom sponsorhuset

 Biathlon family

Postadress:
Tullus SG - Skidskytte
Helena Malmgren, Kadettstigen 40
83132 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: tullusekonomi@outlook.com

Se all info