Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från RF-SISU Jämtland-Härjedalen


Jämtland-Härjedalen Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Jämtland-Härjedalen har slagits samman till RF-SISU Jämtland-Härjedalen och fått en ny gemensam webbplats.

Sammanläggning 2020 
Som ett led i effektiviseringen av den regionala verksamheten skedde en sammanläggning av distriktsidrottsförbund och SISU-distrikt till en juridisk person per distrikt den 1 januari 2020.

 

Fredagen den 30 september 2022 arrangerar Riksidrottsförbundet Idrottens dag i skolor över hela Sverige. Det är en del av European School Sports Day, som genomförs tillsammans med skolbarn över hela Europa.
 
Anja Korhonen och Carina Modén Aronsson, RF-SISU Jämtland-Härjedalen, har träffat Orrviken IK i föreningens klassiska klubbstuga. Ett givande möte där historik och nytänkande blandades i en mixed.
 
SLAO, Svenska skidanläggningars organisation, delar varje år ut ett antal priser och i år var Mickelbacken och Gällö Alpina nominerade som en av tre kandidater i kategorin, Hemmabacken.
 
Riksidrottsstyrelsen har beslutat att fördela ytterligare 500 miljoner kronor i nya medel till idrottsrörelsen för att ge extra kraft i återstartsarbete efter pandemin.
 
RF-SISU:s Svante Lundberg och Anja Korhonen har besökt Ope IF som jobbar aktivt med att skapa en inkluderande och trygg idrottsmiljö i sina fotbollslag.
 
Ulrika Hermansson och Johanna Jonsson från RF-SISU Jämtland-Härjedalen har kört process med Östersund- Frösö Ridklubb, vilket duon upplevde som fantastiskt roligt!
 
Wictor Lundström från RF-SISU Jämtland-Härjedalen var på plats när svensk hockey hade en bred samling där ”Hemmaplansmodellen” presenterades och diskuterades i Linköping.
 
Göran Jonsson svingade klubban förtjänstfullt när RF-SISU Jämtland-Härjedalen hade årsstämma under tisdag kväll. Ett välbesökt möte där det blev klart att distriktets styrelse fick en ny sammansättning.
 

Street Games Torvalla 2022

(2022-04-25 11:20)
Street Games är ett gratis “Prova på”- evenemang i Torvalla under sommarlovet 2022 som riktar sig till framför allt barn och ungdomar i åldrarna 9-15 år, men även yngre barn är välkomna.
 
Jämtlands Bågskytteklubbs verksamhet är i gång året runt och det är en förening som lockar unga som gamla.
 
När Gabriel Persson Lenhardt från Friskis & Svettis gästade skolan i Torvalla härförleden genomfördes bland annat ett cirkel-pass för tjejer och sedan var han även i gymmet och under dagen.
 
RF-SISU Jämtland-Härjedalens Johanna Jonsson har varit och besökt ridklubben Östjämten där hon träffade ridläraren och kanslisten Camilla Gradin.
 
RF-SISU Jämtland-Härjedalen fortsätter att förstärka sin organisation och nu är tre nya konsulenter på plats. Carina Modén Aronsson, Camilla Lindblad och Dan Jönsson.
 
Östersunds kommun har tagit fram en utvecklingsstrategi för Torvalla. RF-SISU Jämtland-Härjedalen har förmånen att vara en del av den och nyligen var det informationsträff om Strategi Torvalla 2021-2030.
 
Rörelseförståelse ska ytterligare implementeras i Parasportens grunder och som ett led i utvecklingen genomfördes en internutbildning där RF-SISU:s Wictor Lundström höll i taktpinnen.
 
12

VI TACKAR ALLA VÅRA SPONSORER!

Engcon

 Hallströms logotype

Logotype Diös 

 

Fria Skog

Logga för företaget SCA

Linjekonsult logga

 

KBYGGFRESKS

Masonite Forestia Logga

 

Ica Bå center

 

 

Logotype Handelsbanken

MidSwedenlogga

 

Kaj 63

 

Logotype Gehm ekonomi

 

 

Logotyp LoadEx

Välj Tullus SG nästa gång du
spelar på Svenska spel

Sponsorhuset
Du och Tullus SG får pengar tillbaka på dina nätköp.
Handla genom sponsorhuset

 Biathlon family

Cardskipper logga

Postadress:
Tullus SG - Skidskytte
Berguvsvägen 4
83166 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: tullusekonomi@outloo...

Se all info