Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Svenska Skidskytteförbundet (SSSF)


Idrottare, ledare, domare och funktionärer som kommer till Sveriges internationella elitidrottsevenemang ska omfattas av undantag för inreseförbud. De nya reglerna träder i kraft i mitten av november.
 
På grund av den rådande Coraonapandemin så har uttagningskriterierna för internationellt tävlande uppdaterats.
 

Besöksdagar gymnasier

(2020-10-12 08:36)
Dags att söka gymnasier och det ordnas besöksdagar i Sveg och Östersund
 
Styrelsen i Internationella Skidskytteförbundet beslöt idag att senarelägga införandet av ett fluorförbud, detta efter att processen med att ta fram säkra mät- och kontrollmetoder tagit längre tid än planerat.
 
Den 14-15 November går säsongspremiären i skidskytte på Idre Fjäll. Sverigepremiären, som den kallas, är första tävlingen för säsongen som så gott som alla skidskyttar i de äldre klasserna deltar på och nu sänds den för första gången i SVT!
 
Under Rullskidskytte SM i Dala-Järna fick tre stora profiler inom svenskt skidskytte en rejäl överraskning av ordförande Sofia Domeij.
 
För Dig som nu går i årskurs 9 och vill börja på skidskyttegymnasiet hösten 2021 är det nu dags att skicka in din ansökan.
 
 
Internationella skidskytteförbundet har vid ett sammanträde ikväll beslutat att världscupen i skidskytte ska starta som planerat.
 
Under Fredagseftermiddagen skickade internationella skidskytteförbundet, IBU, ut ett pressmeddelande om hur Covid-19 kommer att påverka tävlingsprogrammet i vinter.
 
 
Internationella skidskytteförbundet (IBU) och Internationella skidförbundet (FIS) informerade i våras att man inför ett fluorförbud inför tävlingssäsongen 2020-2021.
 

Inbjudan Besöksdagar Sveg

(2020-09-07 09:19)
Herjedalens gymnsium, skidskytte och längdåkning bjuder in till besöksdagar för de som är födda 2005 och 2006.
 
Under SM helgen i Dala-Järna kommer förbundet att hålla Årsmöte (lördag 17.00) och presentera Strategi 2026 (fredag 19.00), båda via Teams.
 
Tidigare styrelseledamoten i Svenska skidskytteförbundet Leif Emsjö, begravdes tidigare i dag i Råcksta kapell strax utanför Vällingby i kretsen av de närmaste.
 

VI TACKAR ALLA VÅRA SPONSORER!

 

Logotyp Encom

 Hallströms logotype

Logotype Diös 

 

 

Logga för företaget SCA

Linjekonsult logga

Ica Bå center

 

 

Logotype Handelsbanken

 

vauhti

 

Kaj 63

 

Logotype Gehm ekonomi

 

 

Välj Tullus SG nästa gång du
spelar på Svenska spel

Sponsorhuset
Du och Tullus SG får pengar tillbaka på dina nätköp.
Handla genom sponsorhuset

 Biathlon family

Postadress:
Tullus SG - Skidskytte
Helena Malmgren, Kadettstigen 40
83132 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: tullusekonomi@outlook.com

Se all info